Batina 2011 cuvee rouge vrhunsko suho crno vino | Vinarija Kalazić Baranja

Batina Cuvee Rouge

Ova jedinstvena kupaža Batina cuvee rouge (cabernet sauvignon, merlot i syrah) tradicionalnog je stila, mekana, topla i puna s izraženom voćnosti u harmoničnom spoju s lijepo uklopljenim herbalnim i začinskim nitima. U ustima je mekano, savršenog balansa između voćnosti, pikantnosti alkohola i zadimljenosti začina. Završetak ovog vina je voćni, mirodijski, živ, naglašene svježine koja potiče sočnost i daje šarmantnu živahnost.

Sorta

Cabernet SauvignonMerlotSyrah

Kvaliteta vina

Vrhunsko suho crno vino

Alkohol

13,5 % vol.

Posluživanje vina

Crvena mesa, divljač, zreli i snažni sirevi te kulen dobra su osnova za uživanje ovog vina posluženog na 18°C.

Vina vinarije Kalazić

intenzivna, bogata i elegantna vrhunska vina s naglašenim sortnim obilježjima od ručno ubranog grožđa s odabranih položaja. Brižno njegovana i proizvedena najmodernijom vinarskom tehnologijom s jasnim ciljem da sva raskoš pojedine vinske sorte bude pažljivo očuvana i potom vjerno prezentirana u natočenoj čaši pruživši nezaboravan užitak. Baština tradicije i modernosti!

pomno izabrani grozdovi s odabranih trsova ručno se beru za premium vina. Tradicionalna i istodobno moderna, raskošnih sortnih aroma, snažnog tijela i velikog potencijala za odležavanje dozrijevaju u bačvama od slavonskog hrasta i tišini baranjskog gatora. Profinjenost satkana u hrastovim bačvama i elitnim gutljajima!

Gdje možete kupiti naša vina?

WEB SHOP
VINA VINARIJE KALAZIĆ


Pozivamo vas da posjetite naš vinski webshop na adresi www.wine-online.eu koji je izrađen prema najusvremenijim standardima kako bismo vama, našim vjernim kupcima, osigurali što bržu, jednostavniju i sigurniju kupnju.

Uživajte u kupovini na našem web shopu iz udobnosti svojeg naslonjača!

Scroll to top